Følg med på vores facebook side 
https://www.facebook.com/Esrum-Gymnastik-Forening-120947701388289/

Måske du kender en, der kunne være interesseret??
 
Vi havde sidste år to parkourhold i Esrum Gymnastikforening. Parkour-holdene var nogle rigtige gode hold, og det er også vores indtryk, at både børn og forældre var glade for holdene.
 
Vi står imidlertid nu over for den udfordring, at vi til sæson 2019/20 ikke har nogen instruktør. Det, synes vi, er rigtig ærgerligt, hvorfor vi håber, at I måske kender nogen,  der  kunne tænke sig et hold eller to i den kommende sæson.
 
Da vi ikke betaler en stor løn (150 kr pr. gang (skattefrigodtgørelse)) skal man primært gøre det, fordi man kan lide at være sammen med en flok søde børn med masser af krudt og have lyst til at lære og udfordre dem med parkour'ens spændende univers.
 
Vi er meget åbne overfor forskellige konstellationer som f.eks. at der er flere instruktører, der deler tjansen, så der både kan være flere i salen ad gangen, men også mulighed for at holde fri en gang imellem eller at der er et par forældre, der stiller op som holdledere, så en eventuel instruktør kan bruge al sin energi på instruktionen.
 
Hvis du nu har mere lyst til at være aktiv med et spring-hold frem for parkour, så vil vi også rigtig gerne have et spring-hold igen. 
 
Håber du vil hjælpe os, så vi stadig kan have masser af aktive børn i lokal-området.
 
Giv gerne en tilbagemelding hurtigst muligt, hvis du har mod på at være instruktør, eller kender én du tror, der har det. Men vend også endelig tilbage, hvis du kan se dig selv som holdleder eller på anden måde hjælpe med holdene. Mail til annepbach@hotmail.com eller send besked/ring til 21 95 48 01.
 
Vi vil så gerne høre fra dig.
 
På forhånd 1000 tak.
 
Med venlig hilsen
Esrum Gymnastik.

 
Esrum Gymnastik Forening | Toften 2B | 3230 Græsted | Tlf.: 48399384